Krisfil

Kris-fil

Har man åkt bil med spädbarn vet man att det inte är en picknick alla gånger. Alla som delar den erfarenheten är nog rörande överens – en krisfil för bilar med skrikande spädbarn borde införas. För när de väl har skrikit upp sig i falsett trots idoga underhållningsförsök blir det rätt dålig stämning i bilen. Där sitter de och skriker sig högröda och så genomsvettiga att de små fjunen på skallen krullar sig och man kan bara fortsätta gnola lite halvhjärtat tills dess att man kan stanna.

Om inte annat borde man åtminstone ha fritt fram att härja i bussfilen.

  1. Ulla skriver:

    Hahaaaa! 🙂 så himla sant! Efter att jag fick barn har jag förstått fönsterdekalerna en del har på sina bilar som varnar om att det finns barn i bilen – det är helt klart en varning för andra att man kan ha ett behov av att köra VÄLDIGT fort! 🙂

  2. Sandra skriver:

    Ha ha… Fick mig att tänka på min premiär med bilen till Bvc & vår lilla skrutta, mannen hade börjat jobba. Jo, va händer? Det är studenten samma dag! & det säger väl en hel del om mamma-bubblan, hur kan man missa en sån liten detalj?! Jo ungen är 2,5 månad & har kolik, alltså är man helt utesluten från omvärlden. Jo men iaf när jag skulle därifrån skrek hon för fulla muggar& fulla, glada studenter från flaken, svetten sprutta. Då satt jag mig bakom ratten i vår stora nya familjebil (monstertruck) & hitta min egen krisfil, dvs backa över en trottoar, trängde mig, körde genom en parkering & mot enkelriktad, fick grönt ljus iaf lite tur ska man väl ha & lilla snusan somnade gott & jag kände mig oerhört nöjd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..