Bilresa med bananbebis avklarad

Så. Hemma igen efter Köpenhamn tur och retur med Malte. Inte sen Rolling Stones stannade till i stan har en hotellstäderska haft så mycket att göra. Bland mycket annat har utspilld välling, majskroksklet, allmän bebisgegga och samt en förrymd bajskorv träffat golvet i rum 467.

För övrigt vill jag rikta mitt varmaste tack till upphovsmännen bakom En elefant balanserade och Herr Gurka. Tack vare dessa spår höll sig Herr Banan hyfsat stilla i sin stol hela resan. Låt vara att samma skiva snurrat i drygt 120 mil och av oss vuxna upplevdes en smula (så in i helvete) tjatig, vi höll oss ju på vägen i alla fall.

Att resa med litet vildsvin funkade faktiskt över all förväntan. Han fann sig fint i att bli rullad kors och tvärs i stan samt dricka sin välling på soliga uteserveringar. Mycket dejligt. Det kan bli en repris faktiskt. Tjohoo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..