Kris i repris

Ge mig ett M – M, ge mig ett A – A, ge mig ett G – G, ge mig ett S – S och så vidare. Ja, ni hajjar – magsjukan slog till i natt igen. Jag har intorkat kräks på brallorna och har inte hunnit duscha men tänker att det gör inget för snart blir jag nerkräkt igen. Fyller tvättmaskin efter tvättmaskin, skrubbar golv och möbler och oroar mig för det lilla dränerade flickebarnet som sussar i vagnen.

  1. Hoppas tösen kryar sig snart! Hojta till Om du behöver sjuksköterske råd. Jag har alltid jour 😉

  2. Usch och fy, säger peppar peppar och hoppas detta inte smittar via bloggläsning och krya på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..