När världen blev randig

Polarn och pyret

Trodde du att du skulle kunna få barn utan att halka med i Polarn och pyret-sekten?
Mohahah!

 1. M skriver:

  Nja däremot villervalla älskar jag 🙂 har dock inte handlat nåt ska göra det när jag vunnit på lotto 😉

  1. Anna skriver:

   Jag älskar också deras kläder. Är man i Göteborg så kan man besöka Villervalla outlet där kläderna är billigare 🙂

   1. M skriver:

    Åhh vilket bra tips tack! 🙂

 2. Jag har på känn att 70-talister stundom har laddade känslor kring Polarn? Själv badar jag i PoP -fynd och jag gillar det starkt. Har aldrig ens sett PolarnoPyret innan jag fick barn… Och det var denna bloggen som uppmärksammde att det finns VUXENkläder på polarn. Det har också helt gått mig förbi,haha! Jag är en stolt PoP-mamma 😉

 3. Jajamen! Har slutat försöka kämpa emot och har istället köpt en randig tröja till mig också så att mor och son matchar, trodde jag aldrig skulle hända men sen knodden kom har mycket hänt som jag var bergsäker på aldrig skulle hända i mitt liv!

 4. Anna skriver:

  Haha, jag fyndade en randig P.O.P-hundtröja på tradera för ett tag sig. Men lilla barnet har klarat sig, kanske mest för att pappan vägrar köpa P.O.P. efter barndomstrauma.

 5. Mia skriver:

  Jag är nog en av få som faktiskt klarat mig utan P.O.P och har 2 barn och den ena är 9 år och andra är snart 9 månader. P.O.P är bara dyrt, finns billigare och snyggare kläder enligt mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..