Pimp my ride

Jag har pimpat till Miras vagn lite!

Majblomma

Japp, två söta majblommor pryder sufletten. Såg en reklamfilm om majblomman igår och började nästan lipa (överraskande!). Älskar de fina små blommorna, jag köper flera stycken varje år! Den lilla tjejen som sålde blommorna till mig på Slussens perrong idag gjorde mig ännu mer gråtmild när hon förnuftigt förklarade att ‘det går till barn som har det svårt’. Done deal, nu ska jag köpa en ny blomma varje gång jag ser en försäljare.

Snart kommer Miras hippievagn se ut som en blomsteräng!

  1. har lyckats samla på mig två jag med av vänners barn, lär bli fler, något ska man nog pryda!

  2. Det var en fin idé, att täcka hela vagnen med blommor, fast då blir det nog dyrt 🙂

  3. M skriver:

    Bra tips har alltid undrat vad jag ska göra av dom då jag inte vill ha nåt på kläderna men pimpa vagnen var genialt!! 🙂

  4. Agneta skriver:

    Ha ha! Lustigt, det gjorde jag igår – och kände mig unik 🙂

    1. Hahaha! Och jag kände mig unik på mitt håll. Nåväl. Great minds think alike, hehe.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..