Fysiska utmaningar III

Inte nog med att jag dagligen blir biten, klöst och juckad mot – nu har jag även plågat röv och gäddceps på en sån där Mamma Bootcamp-träning, vilket är inget mindre än ren och skär smärta, i barnvagnsflock. Dock ska den göra gott påstås det.

Det sägs att man börjar på noll igen, konditions- och styrkemässigt, efter en graviditet och förlossning men jag börjar banne mig på minus, jag. En postpartum-diet frikostigt kryddad med kexchoklad och bira har väl inte byggt den starkaste av bålmuskulaturer direkt. Det har nu endast gått ett par timmar sen träningspasset och jag har redan sån träningsvärk att Malte kommer att få byta blöjor på sig själv (och kanske även på mig) i några dagar.

Men jag har kört igång i alla fall. That calls for a Carlsberg. Hehe.

 1. Jag tror också man hamnar på minus, jag har aldrig varit så ur form som jag är nu. Men så finns ingen tid heller till att träna. Eller, tid finns nog, det är mer lust och ork som inte finns 🙂

 2. Information om priser finns under respektive ort 🙂

 3. Varsågod för träningsvärken och minus såg du då inte ut att börja på iallafall 🙂 En öl framför Let´s dance ikväll kan du väl få ta 😉

 4. Moa skriver:

  Vill också! Men lillan är bara 4 veckor så jag får nog vänta lite. Vad kostar det? Hittade inte den infon på hemsidan.

 5. Bra jobbat! Går själv på Mamma Bootcamp och vet hur tufft det är för våra degknyten till kroppar. Första gången jag hade varit iväg på ett MBc-pass frågade min granne mig ”om jag provat de där barnvagnspromenaderna i grupp ännu?”.
  Kan säga att hon fick en lång utläggningom alla övningarna så att hon inte skulle missa exakt hur duktig jag varit och hur hårt jag jobbat och hur svettigt det faktiskt var 😀
  Lycka till i fortsättningen och tack för en underbar blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..