Fogen från helvetet

Det var ett ganska svalt intresse för min föreslagna byteshandel igår. Nåväl, nästa gång får jag erbjuda något mer lockande, helt enkelt.

Hörrni, en helt annan grej – jag har ju tidigare berättat om min rätt otacksamma foglossningsproblematik som uppkom efter förlossningen (tack för den). Skiten vägrar ge med sig och ger sig tillkänna i synnerhet efter träning. Jag veeeet – ‘undvik allt som gör ont’, men jag blir kränkt, ledsen, vansinnig och känner mig diskriminerad, överkörd och orättvist behandlad om jag inte får träna.

Är det någon av er som har haft liknande problematik och blivit behandlade med framgång? Akupunktur? Naprapati? Andling healing? Handpåläggning? Skratterapi? Aura- och chakrabalansering? Klockspel? Blomsterterapidroppar? Cirkeldans?

Help me out here.

 1. Om det inte ger med sig, vänd dig till vårdcentral för att få remiss vidare för utredning. För mig visade sig ”foglossningen” vara något som heter Sakroilit (inflamerade leder kring bäckenet typ). Ipren eller ibland starkare inflammatoriskt hjälper fint när man väl kommit på vad det är. Älskar och träna och kan nu leva helt som vanligt igen, rekommenderas t.o.m. att träna för att inte få ont. Säkert inte det du har, men om inget annat hjälper är det alltid värt att kolla upp. Har själv lagt ner mkt pengar på kiropraktorer, sjukgymnaster, akupunktur, massage, you name it, innan jag hittade rätt. Lycka till!!

  1. Jaså? Där ser man. Kom det i samband med graviditet/förlossning? Jag äter en Voltarenkur nu och hoppas att det hjälper mot en ev. inflammation. Tack för tipset!

 2. Anna skriver:

  Jag gick till en Osteopat och han fixade det!
  Det knakade i mina höfter några dagar efter och sen var det klart…typ.
  Osteopater tänker på ett annat sätt en kiropraktorer.
  🙂

 3. Anna T skriver:

  VA?! Här sitter jag i ovisshet och trodde att det ”skulle vara så”. Onda fötter och foglossning. En sån där sak som ”bara händer mig” Jag tänkte att det kanske berodde mer på att jag väger 87 än 67….eller på att jag bär omkring på 100kg bebis (läs 5.5 kg). Shit pommes frites, det ska alltså inte vara så? Hahahahaha

 4. elise skriver:

  d-vitamin i massor!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Har också problem, men det börjar bli lite bättre, åtta månader efter förlossning… Akupunktur! Rekommenderas varmt! Styrketräning, koncentrera dig på ryggövningar. Har också köpt bekväma ”studsskor” från ecco, dvs det är något slags inlägg i skorna. Har haft problem med smärta på undersidan av två tår. Jäkligt jobbigt! Fick noll hjälp av min barnmorska. Lycka till!

  1. Tack för tipset! Var hos en kiropraktor idag som justerade lite obalanser. Ska fokusera på bål/ryggstabilitet och rumpträning nu. Är själv ett fan av akupunktur, ska helt klart ge det en chans om det inte blir bättre nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..