Mitt schizofrena jag

Rasta mom dingdingdong

Mitt jag består av (minst) två personlighetstyper. Det är i varje fall två lirare som framträder lite starkare sen Malte kom. Rasta-Sof är typ pårökt för jämnan, eller i alla fall kolugn och har en ängels tålamod. Kan leka med klossar i timtal och säger fuck off till alla råd och rön kring familjelivet.

Sen har vi den andra, Sylvia Plath-sidan, som är stressad som en kissnödig hare i bilstrålkastare och darrar som ett asplöv på insidan. Hon är tillräknelig som en nervsjuk travhäst och tycker att det är skitsvårt att vara mamma, det finns ju ingen manual, hallå. Alla säger olika. 

Jag har inte slutat hoppas på nån form av legering mellan de två. Det vore nämligen lite trevligare att vara ett sammanhållet team när man dessutom ska tampas med Maltes faser och insomniabesvär.

 

 1. Anna T skriver:

  HALLELULJA!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Känner igen mig 100%

 2. Julia skriver:

  Schizofrena människor har INTE flera personligheter. Men jag förstår problemet och hejar på din chill-sida!

 3. I dag var jag harmonin själv, vi dansade genom tvätthögarna (tillika, vällinspillg/strödda våtservetter/och något identifierbart) Vi sjöng (jag skrålade) *Vi sitter i samma båt- vi sitter i samma båt o gungar lite hit o dit. Timmen senare var jag sjukt ångestladdad för att ossian rullade runt på golvet liksom lite ”snett”. Googlade och fick upp hjärnblödning och stroke, så klart.

  Önskar jag kunde röka under köksfläkten vid sådana tillfällen. Men jag röker inte och har en väldigt dålig köksfläkt. Dubbelångest! Ringde mannen och pratade av mig.

 4. Ferea skriver:

  Ha ha!!!! det var sa sant som det var sagt!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..