Husmor hänger på Mallis 2012

Min pappa berättade att det förr i tiden (närmare bestämt 1946-79) fanns något som hette husmorssemester. Hemmafruar/mammor som hade det sämre ställt fick, på statens bekostnad antar jag, åka i väg från diskbaljor och snoriga näsor till ett semesterhem nån vecka om året.

Hallå VingTUI och ni andra – arrangera en tävling där trötta mammor får motivera varför just de ska få en resa till var de vill i era kataloger och släng samtidigt in en hemstädning av Hemfrid och co under tiden de är borta, så har ni lojala kunder som i en liten ask. Ta-dah!

 1. Hihi. Det borde de verkligen nappa på!!!! Förr fanns det visst husmorsskolor också. Mina föräldrar skojjade alltid att jag skulle behöva gå på en innan de lät mig flytta hemifrån för att jag inte var så intresserad av att laga mat (jag jämfördes med min bror som både är en utmärkt kock och gastronom!)

 2. Men åh vilken rolig blogg!

  Tänk dig/er då hur trött och glåmig man är som 3-barnsmamma, thi hi. Då stack jag och maken till New York (nu i mars). Egentligen skulle vi väl tagit in på ett sådant där par-hotell på sol&bad-resmål men samtidigt slår ju inget NY. Men nästa gång så blir det en sådan semester (ligga på solstolen med en drink i handen och somna med boken över ansiktet). Nåväl, kika gärna in hos mig om du/ni vill ha reseinspiration. Jag har ett (rese)Inspirationsforum och inte en blogg
  🙂
  Hälsningar Rosita

 3. Terese skriver:

  Halleluja och Amen! Bästa inlägget någonsin!

 4. Pia skriver:

  Har postat länken på FB, Ving och Fritidsresor, undrar om de plockar upp bollen! 😀

  1. Har du?! Hurra vad bra! Helt rätt, det är ju så man ska göra. Dagens bärs till dig.

 5. Jag är på! När åker vi? 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..