Rekord på gång!

Vi håller på att nå nya rekordnivåer här hemma! Mira slår med sina hittills sovda 2 timmar och 22 minuter sitt personbästa och jag slår därmed rekord i lättja. Jag har legat på balkongen som en lat lejonhona och bättrat på mina pigmentfläckar. Min mest nämnvärda insats är att jag har målat naglarna, alla tio!

2 timmar och 24 minuter – BAM! Nu gick larmet inifrån sovrummet.

  1. Å när kidsen sover middag e den bästa stunden på hela dan!!

  2. Jag har tur för min unge sover mellan 1,5-2,5 timma varje förmiddag, då har jag min stund på dagen. Förhäxad och sjunde himlen ligger jag nerkrupen i soffan och tittar på. Pinsamt? JA men jag trivs så!

  3. Ve skriver:

    Magiiiiiiiiiiiiiiii! Och vilken perfekt insats DU gjorde under tiden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..