Du vet att du har småbarn när…

 • du plötsligt får en lugn stund över och funderar på att måla naglarna men väljer att bajsa istället
 • du svettas under brösten
 • du går på fest i fläckiga kläder och har precis lika roligt för det, om inte roligare
 • du bär och svär
 • du inte har legat sen Sundsvall brann. Eller sen barnet blev till i alla fall.
 • ett mulligt litet pekfinger kommer och stänger ner webbläsaren när du e-deklarerar
 • du funderar på att rymma då och då, ja ganska ofta faktiskt. Och långt.

Ingen mening med att ljuga, det är lika för alla. Så det så.

 1. Lina skriver:

  Såg er precis på svt morgon, UNDERBART!!!! Nybliven första mamma och så härligt att läsa er blogg!

 2. Hög igenkänningskator 🙂 Vet inte om det är bra eller dåligt 🙂

 3. As garv, ja va fan hände..!!?? Svett under boobsen – såå klockrent! Och det är ju inte var dag jag tidigare haft sällskap på dass, nu mer ropar jag på honom om han inte är där… -blåst! 😉 Jaaa ,shitt, underbart att läsa er blogg. Kom i håg att lansera ,den førhoppningsvis kommande, boken i norge så vi får nå riktikt kul att läsa, här är bara bullmorsor. Snart har ni inte bara mat på tapeten, även i skor & härom dagen hitta jag en halv korv i min handväska på jobbet, funderade på att ta en tugga men när kollegan sneglade bort på mig insåg jag att det skulle jag visst inte , OCH la den tillbax !!?! virrpanna!
  Såg bilden på snorbusarna det är sjuuukt stora ibland ha ha, blir ju heelt råløs när de kommer ut!
  glädejer mig till nästa gång jag får tid att kika in 😉 Ha de`!

 4. Marie skriver:

  Heeelt underbar blogg, jag garvar igenkännande överallt! Å det är underbart att slippa pressen att baka, vara så snygg och ha tusentals aktiviteter med kidsen samtidigt som man har en latte i vänsterhanden!!! Tack tack tack!!!

 5. Klara skriver:

  Hahah -jag DÖR av skratt!!
  Jag kan inte andas av skratt -jäklar nu väckte jag bebisbjörnen som sov… Fan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..