Jag blir galen

Utmärkelsen Sämsta webbplats någonsin går till Sundbyberg.se. Jag försökte kika på vår förskoleansökan imorse men hela textsjok på den delen av sajten som man når efter inloggning har klippts bort. Jag provade tre olika webbläsare på två datorer men fick till slut kopiera källkoden och klistra in den i Dreamweaver (ett webbutvecklarprogram) för att på så sätt förhandsgranska sajten i min egen dator för att kunna komma åt all information. Vår information. Man får ju affektanfall för mindre.

Seriöst. Ska informationen finnas på nätet ska den helst synas också. Man ska inte behöva Lisbet Salandra sig till sin egen fucking dagisansökan.

 1. Undra om det är något med kommuner och websidor, för vår sida för förskoleansökan var också helt knasig..

 2. Men Sundbyberg har ju iaf information på nätet till föräldrarna, även om den inte går att läsa 😉 Här i Malmö är allt sånt fortfarande analogt. Man skickar in sin ansökan och sen är ett bingospel får att nå rätt person på rätt tid och eventuellt få någon information.

 3. Ska bli spännande att läsa på bloggen om du pratar med hon som administrerar kön på kommunen (åh, snälla ring och fråga hur du ligger till i kön och fråga när du får slutligt besked). Och även om du (när) får plats längst bort på förskolan Stora Ursvik. Hälsningar från en annan sundbybergare med dotter som ska börja förskolan i höst.

  1. Hahahahah!! Lovar. Jag har hört att adminmänniskan inte är den gladaste. Tro fan det när inte webben fungerar o alla stressade päron ringer henne.

   1. Ja, och så har hon telefontid fyra dagar i veckan, 09-10. På min fråga – ”Men, om alla ringer med samma frågor, vore det då inte bra om ni skrev ut den informationen på websajten så slipper alla ringa och fråga samma sak??” svarade hon: ”Jag har inte tid”. Eh. Undra varför…

 4. Har precis hittat till din blogg via Annika (Anhalt). Hon ska ju ta en paus några dar och jag panikkollade igenom hennes bloggfavoriter och hittade dej! Även om jag inte direkt har några barn i samma ålder, fast ibland kan man ju undra även om de är sk myndiga, så passar din blogg mej och min humor alldeles perfekt. Har en massa gamla inlägg kvar att njuta av så detta ska bli så kul!!!! Lisbet Salandra, fniss….ha en fin söndag nu.

  1. Har Annika pausat? Vad synd! Men vi får också svackor ibland så jag förstår hur det kan vara.
   Tusen tack för berömmet! Vi är två mammor som skriver, Sofia (Maltes mamma)o Tessan (Miras mamma). Välkommen hit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..