Bloggen blir bok!

Nu, kära läsare, är det klart. Denna blogg kommer att släppas som bok i mars 2013! Tack vare era hejarop och underbara kommentarer har vi känt oss peppade att våga satsa, och nu har vi skrivit kontrakt med ett förlag.

Tanken är en presentbok till blivande/nyblivna föräldrar men exakt var den kommer att finnas till försäljning vet vi inte ännu, bara att det både blir i butik och på nätet. Men lita på att man som bloggläsare kommer att känna igen den!

Vi är så jädrans glada!

 1. Men JA! Grattis! Så himla, himla bra!

  Skulle vilja be er om en liten tjänst… Jag (och jättemånga andra) läser bloggar i readern, och inläggen från er blogg syns bara delvis i readern. Som jag fattar det har det med bloggens inställningar att göra. Katta Kvack skrev för ett tag sen om hur man kan göra så att hela inlägget syns i readern: http://www.kattakvack.se/?p=19017

  1. Tack!

   Nu har jag ändrat inställningen – vill du kolla om det funkar? Och tack för tipset om instruktionen!

 2. Min mans kommentar var: Boken ska inte ses som ett preventivmedel då? Innan man sitter i klistret med underbara, skrikiga, krävande 3 månaders bebisen..
  Han gillar er skarpt ska jag tillägga och det har gett oss många skratt och igenkännande stunder.
  Lyckat till, vi kommer absolut att ge bort den och köpa en själva!

  1. Haha! Fifan vad roligt om bloggen får kondomstatus på sexualundervisningen i skolorna framöver. Hoho

 3. GRATTIS! Hurra för er och för er fantastiska blogg! Fattar ni hur många dödströtta mammor/pappor ni kommer att rädda från ruinens brant? När man sitter där med ett litet knyte som man ännu inte riktigt känner, när sömnlösheten får en att se dubbelt (så man tror att man har två små spädgrisar), när ingenting riktigt funkar och den där rosaskimrande familjebubblan verkar väldigt avlägsen i alla bajskatastrofer, snor, krupp och allmän ångest. Då behövs er bok. För det är minsann inte glamour alla gånger. Jag kommer att hänga på låset till bokhandeln/näthandeln i mars.
  Kram till er från Karin, mamma till en dotter på 4 år.

 4. Hipp, hipp hurraaaaaaaaaaaaa!! Vad bra ni är! Och det här roddar ni ihop samtidigt som ni jobbar och har de små gullungarna där hemma – respect! När bestämmer de vem som vinner årets Mamablogg då? Mer framgång åt folket (som ni då representerar för tillfället 😉 )!

  1. Om vi inte haft bloggen etc att rodda med hade vi blivit knäppa på riktigt. 🙂 Och ja, den där Mamabloggen har vi inte hört nåt om än. Men det var i november man skulle få veta så.. vi får se. Tack för pepp! Kram till dig

 5. Jaaa, hurra var roligt! Ni har hållit mig i handen ända sedan förra hösten då jag var ängslig förstagångsmorsa och tror inte jag fixat det lika bra utan er och tycker att jag numer är nästan lika cool som min 15 månader gamla dotter. Kommer att bli bästa presenten till nyblivna föräldrar!

 6. Den kommer stå överst på min lista att få i present! Ska själv bli mamma för första gången i mars 2013, så den kommer komma lägligt.. 😀

  Stort GRATTIS o Lycka till!!

 7. Hurra, heja! Den självklara presenten, och till mig själv först! Ni borde lotta ut några signerade också, eller sätta er någonstans och skriva autografer i när den kommer ut.

 8. Kul! Jag började läsa bloggen för länge sen och är nu själv gravid för först gången, det kommer garanterat att bli en succé! Grattis!

 9. Den ser jag verkligen fram emot! Jag läser dagligen er blogg och skrattar gott åt er humoristiska skildring av det VERKLIGA livet som småbarnsförälder!
  /Svärmor Mauds gammelmoster

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..