Mamma blir besatt

Jag är i Visby och jobbar denna vecka, Malte är hos mormor och morfar. Jag veet att han glassar runt där och vältrar sig i odelad uppmärksamhet och god mat men jag är ju blödigare än den där gråtande polisen i Twin Peaks om ni minns. Så sedan jag kramades hejdå med min avkomma har jag utnyttjat min egentid på följande vis:

 • Ställt mig nära och konverserat med flygplatsens enda bebis
 • Besökt en leksaksaffär två gånger
 • Fånlett åt alla ungar i barnvagn
 • Tittat på mobilbilder på Malte, väldigt ofta
 • Läst mormors sms-rapporter om och om igen

Det är tur att jag har ett jobb att sköta och koncentrera mig på, annars hade jag nog fått blogga från häktet där jag hade hamnat för att ha tittat lite för nyfiket på alla barn runt omkring mig.

 

 1. Fick en stol på planet framför två kidz i mina barns ålder, ca 4,5 och 1. Storbarnet sparkade mig i ryggen och lillbarnet illvrålade så min medpassagerare bredvid var tvungen att hålla för öronen och jag tyckte det var SÖTT (och kände, inte irritation, utan medlidande med mamman som satt och svettades)!? Hur störd får man bli 😉

 2. Jag kan längta efter mina när de sover på kvällarna… =)

 3. My skriver:

  Hahaha 🙂 Inte där än! Barnfri nu! Inte tänkt en bebistanke 😉

 4. Haha, jag är likadan! Aldrig så barnkär som när man är utan dem… Och man vill gärna förklara för alla drabbade att man minsann själv har barn. Och hur gamla de är. Etc.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..