Glöm vad jag sa

…igår. Nu är allt normalt vid nattningen igen.

Ropa hej innan du kommit över ån, annars kommer du aldrig att få ropa hej, säger jag.

  1. Någon sa till mig att man börjar se ljuset i tunneln när barnen är 35. Vet inte om det stämmer. Skönt att se att man inte är ensam.
    iverkligheten.nu

  2. Hahaha! Sega nattningar är inte mys 😉

  3. katt skriver:

    Jag har ropat hej! två gånger senaste veckan med min två-månader gamla; ”vad skönt, verkar som om det börjar lugna sig med magen..hon skriker inte alls lika mycket nu” det blev värsta skrikkvällen någonsin.. och ”vad skönt..nu vaknar hon ju bara ett par, tre gånger per natt för att äta” blev fem amningar den natten..suck. Jag tar till mig ditt nya ordspråk och glädjer mig åt att ibland åtminstone få HOPPAS på bättring och till och med hinna glädja sig en smula…med en treåring i familjen borde jag ju veta att man aldrig vet någonting om vad de små liven tänker sig härnäst…

  4. Eller så försöker ni tänka att det du sa igår snart är det ”nya normala” och att det ”gamla normala” blir tillfälliga bakslag! *optimist javisst*

  5. Förälder, du skola aldrig taga något för givet. Det talesättet kör vi med här hemma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..