Mitt liv som materialare

Mamma materialare

Sen Malte kom till världen har jag burit på saker. Många saker. Förutom honom så har jag väl kånkat runt på ett antal kilo skötväska, egen väska (då och då i alla fall) och andra braatthagrejer för att avhjälpa spontana bakskatastrofer och akutlägen i två års tid nu. Skötväskan är dock sen länge dumpad till förmån för nån gammal systemkasse med blöjor och våtservetter.

Men här är det senaste. De senaste dagarna har min lille klient krävt att jag ska bära denna skottkärra, överallt. Och vad gör man inte om man ska lyckas fösa ut ungen i solen när han egentligen hellre bara vill sitta inne i blöja och gummistövlar och spela mobilspel, som den värsta Dreamhackdeltagaren.

  1. My skriver:

    Gud ja… Jag vet inte om jag är orutinerad eller fortf sitter fast i mitt katastroftänkande från den förlossningsdepression jag åkte på men jag packar typ som att vi ska på fjällvandring och ev gå vilse en månad när jag ska åka fem minuter hemifrån… Så inser jag ju nu att jag senare i knoddens liv både kommer ha katastrofpackningen OCH hans (samt lillesyskonets) all självvald packning med också. Jag behöver släpkärra till vagnen…

  2. Exakt så är det. Haha. Min dotter fyllde 2 år för några veckor sedan. Och här bärs det oxå på div saker hit och dit. Och hur mycket fina leksaker än ungen har, är det bara mobilen och något koreanskt tecknat som heter hutos som gäller. :-/
    Tack för härlig och igenkännande blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..