Elegant vätskefyllda vader

Om jag inte har missat någon nyckeltrend S/S 2014 där djupa strumpmärken synts frekvent på catwalks around the globe så är det hög tid att jag rotar fram och krånglar på stödstrumporna.

 

Graviditeten-glamouren, 389-0

 1. Fast, alltså, så där ser mina ben ut ibland, utan graviditet… Speciellt när strumporna kommer från HM. Tydligen har jag för tjocka smalben för HM:s strumppassform?

  1. Haha, ja, alltså så kan jag ju också se ut som ickegravid. Men inte när jag har haft ett par rätt löst sittande herrstrumpor.

 2. Eva skriver:

  Bf+3 här och sjukt trött på stödstrumpor. Det är jättejobbigt att krångla på sig. Inte blir man gladare när man tänker på apotekdamens kommentarer när jag köpte dem – ja ofta behövs de som mest efter förlossningen. Vill inte mer :-). Behövde inga med första bebisen nämligen. Angående skor så köpte maken nya vinterskor som jag la beslag på direkt, är två strl. för stora och passar perfekt

 3. Sophia skriver:

  Åh så där ser jag också ut, 4v kvar nu. Får knappt på mig ballerina, det blir ju lite kallt när man ska gå ut…

 4. annika skriver:

  Hey, jag kör med stödstrumpor 3,5 år efter senaste graviditet pga härliga åderbrock, men å andra sidan behövs ju knappt långkalsonger…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..