Nån som provat den här?

Som en följd av föräldrars desperata jakt på sömn uppstår såklart mången affärsmöjlighet. I USA kan den hålögde nu tjacka den här mackapären, ”Ok to wake, a color changing night-light timer that teaches children to stay in bed longer in the morning so parents get more sleep”.

Fint att de är ärliga med syftet i alla fall. Och jag undrar vad en ”Frustration-Free Packaging” är för nåt? Jag säger, skicka en drönare på direkten och dumpa klockan hos casa de Malte nu, tack.

 1. Min dotter är än så länge för liten men jag har tänkt att prova klocka då hon fyller två. Låter som ett smart och roligt sätt att få dem att sussa lite till. Vi får väl se om det kommer funka för oss:) viviannetreschow.wordpress.com

 2. Well, vår dotter tjatade om en väckarklocka. Jag ba ”meh, vad ska hon ha den till?’. Men så gick jag förbi en för 59,90 och tänkte att vargör inte, om det gör henne glad. Hon blev överlycklig. ”Äntligen slipper jag komma in till er på natten för att kolla om det är dags att gå upp!”. Och sen dess har hon inte gjort det. Och eventuellt är vi lite smartare nu när vi sover mer. Kanske. Hoppas.

 3. Ewa skriver:

  Frustration free packaging måste betyda att det inte är inplastat och inkapslat så att man slipper använda bulldozer för att kunna öppna. Lycka till, visst styrs sömnen av ljuset.

 4. Vi har en gro-clock, fungerar enl samma princip. Var tva aring borjar just fatta principen (och att hon far ett klistermarke om hon sover tills solen gar upp 😉
  Jag var lite skeptisk forst men efter en dryg manad far jag nog saga att antalet natter hon sover hela natten har helt klart okat. Dessutom har hon borjat sova middag igen *Hurra*
  Helt klart vart ett forsok, speciellt nar de ar sa pass s.toea att de forstar konceptet

  1. Elin skriver:

   Vi kör med en jordglob (för barn) som vi har kopplat till en timer. När jordgloben tänds är det ok att stiga upp! Ljuset är inte särskilt starkt så skulle dom mot all förmodan sova länge så vaknar dom inte av ljuset. Funkar oväntat bra!

 5. Min dotter vaknar alltid kl halv åtta. Förutom alla de gånger då hon inte gör det…….
  Har inte haft sovmorgon sedan 2010 så jag bugar och bockar för alla tips om eventuell sömn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..