Åtgärd: ritmiddag

Igår hade vi ritmiddag igen. Det är en FN-stödd operation som går ut på att just precis innan maten serveras, när en tredjedel av familjen får ett sammanbrott av oklar anledning, föregå både härdsmälta och en krock av jordens kontinentalplattor genom att slänga fram kritorna.

Efter lite hysteriska streck och ett mumlande skapande brukar nämligen professor Maltasar börja intressera sig lite för maten på tallriken också. Dock får bordet, korven och mjölken också en släng av hans tags, men äh vafan. Så länge ungen äter liksom.

  1. Ve skriver:

    Jamen är det något med den här åldern, eller? Vi får också köra avledande manövrar typ varannan gång det är dags för mat för att inte stora dramat ska bryta ut. Sedan är det bara att lite sådär omärkligt styra in på maten och så… funkar det för det mesta. Underligt!

  2. Ibland får man vara glad för det lilla.
    I somras såg jag en pappa som sprang bredvid sin dotter som cyklade. Pappan ömsom berömde dottern för hennes prestationer ömsom matade henne i farten med mat från en plastlåda. Ps, Dottern hade inga stödhjul så beräknad ålder ca 4-5 år. Ds.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..