Mamma blir en hoppborg

Jag bad lille herrn om massage av min sletna rygg här om kvällen. Malte – ett mänskligt popcorn poppat utan lock –  klev direkt upp och började trampa runt i ett par sekunder varpå han övergick i nån slags saddoversion av urspårad thaimassage och hoppade jämfota med full frenesi. Vi hade just avslutat det dagliga kuddkriget och massören var fortfarande i MMA-läge när min behandling påbörjades.

Jag kände mig som savannen under den flyende flodhästflocken, som H&M:s golv under mellandagsrean, som läktaren på Ullevi under Springsteens konsert 1985.

Idag har jag smörjt in mig med liniment samt givit massören kicken med omedelbar verkan. Barnarbete alltså. Så ovärt.

  1. Liz skriver:

    Tack för dagens ”hulkande-tyst-skratt-vid skrivbordet-på-jobbet”-skratt!

  2. Stina skriver:

    Det var ju en tant som fick frågan i någon sydsvensk tidning vad hon ansåg om barnarbete. Hon svarade klockrent att ”barn har inte känsla för kvalitet.”

  3. Där satt den! Så kul skrivet. Jag ler så jag får ont i ansiktet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..