May the chaos be with you!

Häromdagen var vi och härjade lite på Fotografiska här i Stockholm. Den rakt igenom apcoola Isabelle McAllister bjöd in till lite häng och vi fick kolla in hennes nya bok Rum för kidsen som hon arbetat fram tillsammans med en precis lika grym fotograf som heter Jenny Brandt (tillsammans har de bloggen Dosfamily).

Med utgångspunkt i budskap som dessa kan man inte annat än älska boken och hela konceptet:

 

Boken är för en grafisk form-torsk som jag (=Tessan) typ att likställa med erotiska noveller. Typsnitten, fotografierna, kompositionen och färgpaletten får mig att gå upp i brygga. Ja, nu kan ju inte jag gå upp i brygga, men i teorin står jag i en perfekt bakåtböjning och vältrar mig i boken som är uppfriskande fri från orkideer i motljus, Carpe Diem-hjärtan och vita Howardsoffor.

Att vi var på ett ställe som Fotografiska gjorde ju inte saken sämre. En av Stockholms mest pärlomorskimrande sötvattenspärlor som dessutom välkomnar barn och barnvagnar och sömnberövade föräldrar. Ser redan framför mig hur jag kommer att sitta där i bistron dagligen med den rosakindade, nykläckta som kommer att vara tyst och snäll och sovande som ett fjunigt ljus och jag – harmonisk, lugn och allmänt härlig sitter försjunken i David LaChapelles Burning Beauty och… JAMEN VAFAN LITE VERKLIGHETSFLYKT HAR VÄL ALDRIG SKADAT.

Den här utsikten ställer till det lite med dagdrömmeriet:

 

Provosorisk tapetmontering med robottapet från Mr Perswall (lanseras inom kort):

En på det hela taget inspirerande och skithärlig dag.

PS. Såg förresten den här feta prenumerationsdealen Isabelles och Jennys sajt.

  1. oh la la. Så greaters att ni var där! och tack för detta fina!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..