Kärleksfulla sms i väntans tider

  1. Em skriver:

    Hehe bra där, dela ansvaret! Du Kissade ju faktiskt… Ps. Hoppas att det inte är nån uvi på gång!

  2. HAHAHA! Ja… Tänkte exakt samma sak när jag sms:ade sambon om en av grabbarnas bajsstatus häromdagen och i samma veva bad honom kolla upp det där med svaga slidväggar på nätet!! Fy… Fast. Jag vill inte ha fler barn så jag kan lätt låta bli att vara romantisk typ, för alltid 🙂

    http://www.ilsknamamman.blogg.se

  3. Det har säkert framgång av tidigare kommentarer men jag uppskattar verkligen era inlägg. Ni underhåller! Fet tummen upp.

  4. Romantiskt;), älskar vardagen! viviannetreschow.wordpress.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..