Grattis alla semesterligg!

Nu duggar de tätt, förlossningarna och barnkalasen. Facebookflödet svämmar över av leveranshälsningar från BB och vi går på kalas hela dagarna. Nästan i alla fall. Av de jag känner som fyller år i april fyller alla i den första halvan av månaden. Sen ebbar det ut liksom. Wtf.

Här om veckan svamlade vi lite med Kitty om just det här. Hon fyller år i dagarna (hurra, hurra) och är således ett semesterligg, som majoriteten av den svenska befolkningen, kom vi fram till. Det verkar som om vi avlar av oss efter nån enhetlig gammal brunstkalender, av allt att döma. Industrisemester, boxvin, en sväng till Legoland via Ullared, och så lite ligga på det.

Jag är ett mellandagsligg (född i september) och Tessan ett ”marstristessligg” (född i november). Vilka sorters ligg är ni?

 

 1. T skriver:

  Ni glömde ” kissa-på-Stickan” ligget. Mitt andra barn tog 5 år att producera. 3 missfall och flera kemiska (chemical pregnancies, vet inte vad man kallar det på svenska ). Vi är många som får kämpa för våra barn, och även om dessa ligg inte alltid är så romantiska är våra barn födda från kärlek. Styrka till alla er som kämpar! Kram! Tove

 2. Esskan skriver:

  ”Tillbaka-på-skatten-i-december-ligg” född i september året efter :-)! Blev en dyr skatteåterbäring hehe!

 3. MaddeJ skriver:

  Nu när jag tänker på det så måste jag vara resultatet av päronens bröllopsdagsligg… Go mamma och pappa!

 4. Jenny skriver:

  Min dotter är strömavbrott å vad mysigt och hålla värmen ligg;-) november född i augusti

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..