Veckans kap

Okej, det är bara måndag och det kan kännas lite djärvt att redan nu utse veckans kap. Men, jag är hyfsat övertygad om att få inköp under veckan kommer att smälla högre så – veckans kap it is!

Jag har nämligen investerat 193,90 kr i min ändtarmsöppning – en ekonomisk prioritering jag hoppas få fin ROI på.

20140414-194303.jpg

 1. Milla skriver:

  Jag är då grymt tacksam för barnmorskan på SöS som tipsade mig om Xyloproct supparna efter förlossningen! OMG vilken befrielse!
  Hon sa att hon alltid köper ett paket och ger till sina tjejkompisar som fått barn 🙂

 2. Me skriver:

  You poor thing! Efter min senaste, å sista, graviditet kom jag hem från bb med världens sötaste dotter å en hemorroj stor som en mandelpotatis. 3x8cm blodfylld lila knöl i arslet…oj vad jag grät å hade ont. Frös bindor fyllda med vatten å satte i trosorna. Ville bara ta en kniv å skära bort den eller sticka hål i den, som om den skulle gå att punktera. Trodde jag skulle dö å så den vecka senare började den skrumpna å krympa å dag 10 var den bara en skrumpen skinnflik som iofs är kvar men den gör inte ont å är inte tilö för mycke besvär.
  I soooo hate.hemorrhoids!

 3. Mia skriver:

  Peugot 307

  Linfrön är min bästa vän. Har även hört att det finns ett fint litet ingrepp när man sätter en ”hatt” på den lilla odågan så att den sen ska ramla av av sig själv. Löjligt nog ser jag fram emot att få en sån åtgärd (efter att bebis är ute) typ lika mkt som en riktigt bra shoppingweekend i London. Nya prioriteringar i livet…

 4. Aldrig är jag så feg och svag som när det kommer till mig själv. Aldrig skulle jag tillåta någon att lida på det sätt jag låter mig själv göra. En vecka in i hemorroid-helvetet (16 dagar kvar till bf) och det enda, mer eller mindre, jag kan förmå mig göra är att gråta i sambons famn. Salva inköpt, men inte blir det underbart bra bara för det. Så något sådant här, ett litet inlägg, ett bekräftande på att kvinnokroppen inte är nåt hemligt jävla tempel där avloppsrören aldrig brister, är så befriande att jag gråter lite till. För trots att jag, med ett fullt fungerande underliv (röv), skulle påstå att det är nåt en ska kunna skrika rakt ut över och kräva hjälp för, så håller jag käften och lider. Därför är er blogg så himla viktig! Tack.

  1. Fan alltså. Hemligt tempel är så långt ifrån verkligheten, men jag fattar precis vad du menar. Är ju så skevt, hela den föreställningen så ju fler myter vi kan döda en gång för alla, desto bättre.

   Hang in there och grina, skrik och klaga så mycket du vill!

 5. Investera tjugo spänn på linfrön o psylliumfrön också! Addera mkt vatten o ser till att aldrig va hård!

  1. Det skumma är att jag varit lös, alltså vi pratar Indien-lös typ hela graviditeten denna gång. Så jag fattar inte varför de sattygen slagit läger?! har väl en trevlig ändtarmsöppning, helt enkelt.

   1. Hehe
    Allt är den där ungens fel, som ligger där o knör. Se till att den sköter dammsugning av hemmet från fem års ålder som payback!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..