I en annan del av Enskede

Det är hektiskt att vara höggravid alltså. Klockan är 11.59 och jag har redan hunnit somna om, väckas av en redig sats magsyra som jag måste ha rapat upp i sömnen och satt på mig mina tajts.

Men, inte nog med det – jag har också gjort ett auratest på facebook (jag blev blå vilket kändes helt fel), gjorde testet igen (jag blev röd, kändes mer ”jag”) sett ett par minuter av Allt om vapen, del 2 på Discovery och ett kortare inslag på Efter 10.

Nu sitter jag och laddar inför dagsvandringen till ICA Bea, två, tre kvarter bort. Projekt: byta ut kolsyrepatronen som varit tom i två veckor, drygt. Eventuellt kolla galonbrallor till Mira, men då måste man åka ner till bottenplan och det kan eventuellt bli lite övermäktigt och slitsamt.

Måste bara lösa det här med lunch först. Så mycket att göra, så lite tiiid.

Två dagar kvar (tänker att jag kanske faktiskt tillhör de utvalda 4% som föder på utlovad dag).

 1. Haha, jag var beräknad den andra och hon föddes den femte. Efter tre timmar och femton minuter på förlossningen. Skaffade aldrig fler än två barn vilket man kan tycka är att inte använda sina ”begåvningar” på rätt sätt 😉

 2. Ofelia skriver:

  Jag har nästan men månad kvar till BF (barn nummer 1) och fick nog av jobbet förra veckan så gick hem lite tidigare än jag tänkt (tänkte gått hem efter påsk) och jag har så många projekt jag ska fixa med men eftersom jag sover typ 1 timme åt gången, har sammandragningar, stickningar och hugg (helt normalt när bäbis fixerat sig enligt BM men AJ vad ont det gör!) och är skittrött så slutar det mesta i tårar just nu känns det som. Känner igen mig i det du skriver, att varje liten skitsak (i VANLIGA fall skitsak) blir ett helt projekt. Idag har jag inte ens varit utanför dörren än (fast solen skiner envist), jag har tagit hand om kök som såg ut som bombnedslag (sedan ringde jag och skällde på mannen som inte fixade det igår kväll, båda tog lika delar energi), försökt få tag på min chef, pratat med FK och nästan börjat gråta för att jag inte FATTADE vad människan menade, sovit lite samt hängt upp gardiner ostrukna (orkar inte får ryggskott av att stryka!). Känner mig fett oduktig och det är JÄTTEsynd om mig. Jag har också surfat samt haft sura uppstötningar och sett lite meningslös skit på TV. So I feel you sister. Bara det att du redan har ett barn. Hur orkar du? Åh nu känner jag mig värdelös igen!

 3. Eva skriver:

  Två av fyra barn kom på utsatt dag så jag tycker att det borde vara mer än de där 4%
  Lycka till 🙂

  1. E skriver:

   Jag har också undrat över hur många % som fött flera barn på beräknad dag. Jag har också 2 av 3 (nummer 4 inte född än) på beräknad dag…

 4. Helena skriver:

  Här är en till vars tvåa kom på utlovad dag (med god marginal, 06:00 kom han till världen). Fast för mig drog det igång redan dagen innan. Ettan kom 5 dagar sent. Men för att vara lite annorlunda så tog andra förlossningen längre tid än första…

 5. ewa skriver:

  Ha ha….Underbart, Go Girl!!!! (Håller tummen för att du tillhör de 4%…)
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..