Ett hemligt tempel – my ass

Årets glamourmamas

Det här inlägget är inspirerat av en läsarkommentar från en tjej som precis som vi har tröttnat på att kvinnokroppen ses som ett ”hemligt tempel”. Ett tempel som aldrig gör ont, som aldrig får vara som det är och vars myt glassiga magasin och reklamannonser gör allt för att sprida. Och sälja.

Här är våra tempel, och det som ingick i dem vid fototillfället. Bilden är från när vi vann Årets Bloggmamas 2012 och blev stajlade till oigenkännlighet, hehe.

Men gaser och gråtattacker låter sig inte stajlas. Det är det vi vill påminna om med den här bilden. Så nästa gång du ser flashiga omslag, nåt instagramtrams eller annat endimensionellt nedtryckande junk, föreställ dig att bilderna taggas med ”bristerna” ovan. De tillhör nämligen livet.

 1. Mia skriver:

  Heter det inte ”heligt” tempel? Fast hemligt låter lite roligare 😀

  1. Hanna skriver:

   Fast hemligt i och med att det inte får talas om den, eller iallafall inte om allt – det som är på riktigt och sant. Tänker jag! 🙂

 2. Mia skriver:

  Ni är bäst! Precis sånt som man behöver påminna sig om. Även om ni är jäklit fantastiska på alla sätt o vis. Mammagurus liksom!

 3. Tack för att ni är ärliga. Sitter å ammar nyfödd andra bäbis å känner mig otillräcklig med dåligt samvete. Å ont i arslet.

  1. C skriver:

   Det blir bättre! Min tvåa är 8 månader nu och det känns som att vi alltid haft två. Men första veckorna var hemska, med en extremt livlig etta som krävde konstant uppmärksamhet, vilket förstås inte gick. Dåligt samvete för både ettan och tvåan, plus allt annat -såriga bröst, sömbrist etc. Det är glömt nu! Kram och lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..