Påskharen – I’m gonna hunt you down

Påskharen alltså – den odugliga, jävla gnagaren. Jobbar en storhelg per år. En. Det är typ knappt 2% av vad normalt förvärvsarbetande gör. Och ändå lyckas den storörade pajasen inte med att leverera en grej – bebisen.

Bara för att harar pippar och blir på smällen flera gånger per år och är på tjocken i typ en kvart innan de pressar ut 18 blinda harungar kan de väl ha lite förståelse för oss som inte har det lika lätt, liksom?

Så, istället har fanskapet förväxlat försändelserna och bidragit med påskens minst önskade present – 39 graders feber och förkylningen from hell. Nysningar + ett foster som ligger och kramar urinblåsan är en rätt trist kombo, fattar du det harjävel?

Hälsningar,

Hormonell, arg, kränkt och lite, lite nerkissad

 1. Sanna skriver:

  Fan vad jag ÄLSKAR detta inlägget. För exakt en vecka och en timme sedan tittade barn nr 2 ut, två veckor efter bf trots förvärkar i en jävla månad innan. Jag kan bara trösta dig med att det alla säger stämmer: den kommer när man minst anar det. Inte en antydan till värk på morgonen, jag la mig för att vila och runt 14-14.30 vaknade jag av något som kaaaaanske kunde vara? Jodå, runt 16 fanns inga tvivel och 21:03 föddes vår andra underbara kille 🙂 Så värt allt besvär och 42 veckors eländesgraviditet. Du är grym och alldeles snart tvåbarnsförälder. Kram!

 2. Ve skriver:

  Kääämpa Tessan, käääämpaaaaaaa!!

 3. Ylva skriver:

  Jag blev sjuk dagen innan BF och oroade mig för hur jag skulle orka med en förlossning. Vilade i två dagar och sen gick det ytterligare en dag så satte det igång. Fick höra av många att om man är sjuk så fattar kroppen att man inte är redo. Fast det var kanske bara ngt de ville lugna mig med?

 4. Hahah. Jag dör vad underbart argt skrivet. Jag är i v33 (2a barnet) och börjar redan ruttna.
  Fy nån 3e unge blir det då inte..
  Hoppas den ger upp snart och kommer ut.
  Hejja er.

 5. Gick över 16 dagar med första ungen… Bad om igångsättning på andra, blev BF+3 där… Mina barn fattar uppenbart inte att det är dags att komma ut. Nu fattar dom inte att mamma är ganska less på att vara mamma 😉

  Kämpa på!! Snart är det över men jag skulle aldrig byta plats med dig 😉

  http://www.ilsknamamman.blogg.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..