BF+5 – mysigt!!!

Åh, det är så spännande! *fniss* Nu går man verkligen i väntans tider och jag klappar och sjunger för magen mest hela tiden. Man ska ju inte fästa sig vid datumet man får vid ultraljudet för bebisen kan ju faktiskt dröja ytterligare två veckor.

Så, jag passar på att ”boa” och tar mig an små mysiga projekt i hemmet. Nu på morgonen har jag bakat lite grann:

Så himla smarrigt! Och enkelt att göra!

Igår blev vi nästan klara med barnkammaren också, jag ska bara virka en kompis till nallen som vi har satt i den lilla rottingfåtöljen som vi ropade in på auktion häromveckan. Tror verkligen att vår lilla prins eller prinsessa (sååå spännande!) kommer att trivas där inne och uppskatta våra färg- och materialval.

Gardinen har min farmor sytt av hennes brudklänning – det blev så himla fint!

När jag har virkat klart dvärgkaninen (den blir nog gräddvit…) ska jag färgkoordinera gullefjunets garderob som mestadels går i våriga pasteller (mina favoritfärger!!!) 🙂 🙂 🙂

Det är ju till och med lite tur att bebben inte kikat ut än, hihi, jag har ju så himla mycket skoj att fixa med!

Oj, nu är fullkornssconesen med nakenhavre klara! Mmm, så himla gott, ska unna mig lite smör och marmelad från Österlen till. Mums!

Bildkälla: google.com

 

 

 

 1. Lina skriver:

  Haha! I love it!
  Jag fick barn för första gången för snart fyra månader sedan och det känns som att det enda jag ”boade” åt honom var ett par vikta papperstranor. Jag kände mig sjukt nöjd med mig själv. Sedan kollade jag runt på lite ”mammabloggar” som var fyllda till bredden exakt av det du skriver om. Fast utan ironi. Då kände jag mig inte riktigt lika nöjd med mig själv längre…

  Lycka till med ”bakandet”

 2. Haha!! Bra jobbat på en dag. Och så klarade du väl av några viktiga jobbmöten på telefon eller kafé samtidigt? Men det blir en tjej till, alltså? Tänker på temat i rummet… 😉

 3. Jonna skriver:

  Hahaha! Jag ligger här på soffan, yr och förkyld och BF först 5/5 och känner att snälla låt mig inte vänta till 19 maj, vilket blir motsvarande datum som dottern kom på. Nej man kan bli smått knäpp av mindre 🙂

 4. Em skriver:

  Haha gud så pysslig du är! Blir verkligen imponerad 😉

 5. anna skriver:

  Du glömde skriva med punkter. Typ, jag är så himla l.y.c.k.l.i.g! Har förstått att man ska göra det om man skriver en rosa moln blogg!
  Men första dagarna efter ”missat” BF är värst. Sen tyckte iallafall jag att det kändes bättre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..