Tessan har fått barn!

Dagens bärs

Dagens iskallaste elefantbärs till min blogghälft Tessan som i förmiddags blev tvåbarnsmorsa! Längd och vikt och sånt trams på bebisen vet jag inte ännu, bara att allt gått bra och att det blev en liten snubbe.

Sen tidigt imorse har jag gått på helspänn och nu sitter jag här och grinar som om jag vore Tessans mamma. Det blir lätt så när en nära vän och favoritkollega avlar av sig, vet ni. I sex år har jag känt Tessan och några av de roligaste stunderna i livet har jag haft med henne.

När Mira kom i augusti 2011 var Malte bara fyra veckor och när Tessan frågade om hur förlossningen var svarade jag: ”Äh, det var faktiskt inte så farligt.” Wtf. Jag var alltså helt otillräknelig redan då. Hon lär få berätta själv för er hur det var för henne denna gång, utan omsvep.

Nu skålar vi i solskenet för Miras lillebrorsa och för Tessans perineum! Jävlar anamma.

 1. Karin skriver:

  Grattis till Tessan! Bra jobbat! Hoppas att du återhämtar dig och att ni kommer in i tvåbarnslivet snart. För egen del är det sju veckor tills vi blir fyra i familjen.
  Kram, pepp och hurra till dig, er och denna fantastiska blogg!

 2. Ferea skriver:

  Enormt grattis! Bra jobbat!

 3. Susy skriver:

  Grattis hurra!

 4. Anna skriver:

  Grattis! Åh nu börjar jag också gråta… Fick reda på igår att jag ska bli tvåbarnsmorsa och jag är livrädd då det bara är sju månader sedan jag fick min första. Men ni ger mig mod och styrka! Grattis igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..