Bombardemang madame!

Bröder och systrar, lås era dörrar och spika igen era fönster. Men framför allt, håll er ur vägen och säg för fan inget glättigt – månadens PMS är här.

Sofia Drogo

Ge mig Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie or I will rip your tongue out.

Det är dags för mig att åter kravla ner i helvetets hormonkatakomber och förvandlas till en lite lätt upprörd Khal Drogo som hellre sliter sönder folk med nävarna än kommunicerar civiliserat. Nej, jag vill inte prata barn och inredning, jag vill kriga och flå folk med mitt mobilskal! Och sen gråta och äta glass på det.

Och ja, det har blivit värre sen jag blev mamma.

Det enda positiva är att man inte är ensam. Här är bevis på det:

Radiodokumentären PMS-monstret.
Komikern Karin Adelskölds PMS-webb.
Klipp från TV4 Nyhetsmorgon om hur PMS påverkar livet för en del.

Har ni PMS och hur överlever ni (och era anhöriga) den i så fall?

 

 1. Tack för alla tips! Ska kolla upp Premalex, innan jag slår ihjäl hela världen. Tack!

 2. Pia skriver:

  En dag i månaden separerar jag från min odugliga sambo, eller byter jobb, eller flyttar utomlands, eller tar livet av mina inkompetenta arbetskamrater, eller tänker något annat lika ologiskt. Har definitivt PMS när jag inte äter p-piller, men jag står ut eftersom jag vet att det går över. Som tur är verkar omgivningen också stå ut med mig 🙂

 3. Ja vi, tjejer har det inte lätt. Eller skall kanske säga; våra nära och kära har det inte lätt::::) viviannetreschow.wordpress.com

 4. Linda skriver:

  Citalopram från ägglossning fram tills mensen kommer funkar.

 5. EmmaX skriver:

  Jag har nog gjort slut med samtliga pojkvänner genom åren dagarna innan mens. Känner mig alltid oälskad och ångestfylld dagarna innan mens. Nu har jag testat Premalex i 2 månader och det funkar väldigt bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..