TV4, var är Hemorrojdgalan?

Hej TV4!

Är det inte dags för en Hemorrojdgala snart? Pattarna har ju en egen gala i oktober, så borde vi inte också riva av en gala för våra arslens skull? En glittrig, direktsänd tillställning med syftet att samla in pengar till oss, ehm forskning inom rotchakrats hormonella utsvävningar.

Tessan och jag kan åta oss att leda härligheten, iförda varsin paljettbeströdd one-piece, alternativt våra outfits från inlägget här under. I fonden tickar räkneverket hoppfyllt på allt eftersom Sverige sms:ar in bidrag till detta behjärtansvärda ändamål.

Vi kan dra gamla dåliga skämt (jag kan en (1) Norgehistoria, fast som jag har glömt poängen på) och sjunga nåt av Beyoncé kanske. Vi är öppna för förslag!

Globen i november eller? Vad säger ni?

Hoppfulla hälsningar,
Sofia & Tessan

 1. anna skriver:

  Hipp hipp-gänget har redan kommit med den lysande idén. Det finns en jätterolig sketch de gjort med just Hemorrojdgalan.

 2. Elin skriver:

  Med risk för att vara en tråkig jävel. Folk dör av bröstcancer. Mammor, systrar och vänner. Små barn förlorar sina mammor. Gillar inte galor kring alla dessa ämnen men de samlar ju in några kronor och kan kanske göra så att några kvinnor överlever. Hemmorojder är ingen hit men gör inte att någon av er behöver sägs hejdå till era barn i förtid. Älskar er men detta var smaklöst.

  1. Ja nu var du lite tråkig. 🙂 Bara för att man skojar till det om hemorrojder så förminskar man ju inte svåra sjukdomar som cancer för det. Jag gillar galorna o skänker pengar. De är superbra initiativ och gör massor för forskningen, det kan inte ett sånt här inlägg ta ifrån dem.

 3. ”Behjärtansvärda ända-mål”!!! Håller fullständigt med!

 4. Kerstin skriver:

  Verkligen bestjärtansvärt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..