Vuxna får också utbrott

Medan Malte har en meltdown i rummet intill och tröttgastar på sin pappa så att tapeterna rullar ned sig, sitter jag här och läser en trösterik artikel om just det. Om hur vi vuxna kan tänka och göra när vi känner att hur vi än gör så blir det drama. När vi också vill skrika och kasta lego, när vi är beredda att söka till Farmen, bara för att få komma hemifrån lite.

Inget nytt egentligen, men det tål att upprepas för att vi ska bli lite snällare mot oss själva. ”Parents also need the support of other caring adults”, står det bland annat. Word. Läs Parents have tantrums too.

Nu ska jag sova som fan.

  1. Nettan skriver:

    Känner så väl igen känslan av att vad man än säger eller gör så blir det drama. Men vill tipsa om en bok som jag läste häromveckan: Att bemöta explosiva barn, av Ross Greene. * tipsar tipsar* Den hjälpte oss i alla fall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..