Är du den vi söker?

Inte för att Malte var någon felrekrytering, bara en medarbetare som visade sig vara väldigt krävande för verksamheten. Och inte så medarbetande heller. Så därför utformade jag platsannonsen lite tydligare denna gång:

UNIK CHANS! TRAINEETJÄNST HOS FAMILJEN SPANOS/FALK

Vi söker en hungrig, driven doer, gladlynt teamplayer för att komplettera vår organisation under Q1. Du bör vara social, balanserad och uttrycka dig väl i åtminstone gurgel. Du får gärna vara tystlåten, strukturerad och lösningsorienterad, samt ha en uttalad förmåga att samarbeta.

Dina uppgifter består till en början av att förstå organisationen och lära känna medarbetare såväl som styrelsemedlemmen. Du rapporterar dina omedelbara behov till närmast närvarande linjechef. Efter hand kan enklare hushållssysslor ingå i ditt dagliga arbete då den verksamheten är i behov av fler resurser.

Eftersom vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. För rätt person ges goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.
Vi erbjuder också förmåner som fria blöjor, fri mat och en komplett conciergeservice – allt för rätt person.

Tillträde senast 9 mars.

 1. T skriver:

  Hahahahahaha vad bra ni är! har haft en mindre bra start på dagen men skrattade högt när jag läste det här!
  vi trodde nr 2 skulle vara lugn och vara en sån ”som bara hänger med” för så är ju småsyskon i början, eller? Hell no! hälsar lillebror. Vi inser att storebror har varit och är den ”lätta” när det gäller sömn och temperament och ser inte fram emot när lillebror träder in i den stora trotsperioden. Blir svettig bara jag tänker på det. (insert den där smilyen som ser ut som Munchs ”Skriet”)

  1. T skriver:

   Inser precis att jag låter lite ”ha! lycka till suckers!” vilket såklart inte var meningen. Jag skrattade åt våra förväntningar och hur livet kan överraska en både en och två gånger. Och nu kan vi faktiskt skratta åt det, vi ser ljuset i tvåbarnstunneln. 🙂

   1. Så tolkade iaf inte jag det, no worries! Bara kul att höra om hur olika det kan vara. Räknar kallt med att få ännu en drama king i familjen. 🙂 Kram!

 2. Elin skriver:

  Åhhhhhhh❤️. Må den lille respektera tillträdestiden

 3. I löööööööv you!!!
  Er blogg kan förgylla de mest bedrövliga av stunder. TACK för att ni finns!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..