Out of office i mars

Här sitter vi och ser glada och glåmiga ut på vårt ”kontor”, alltså Espresso House på Vasagatan. Vi planerar och preppar så gott det går inför kommande veckor när det är två hyfsat stora saker i görningen: Sofia föder barn och Tessan dundrar iväg till Sydafrika.

Vi vill passa på att flagga för att det kan bli lite glesare mellan inläggen under denna period men vi kommer verkligen försöka att blogga så ofta vi kan!

Fortsätt gärna att mejla oss era frågor och funderingar! Ibland tar det lite tid för oss att svara, men det beror inte på att vi är nonchalanta svin, det är den där berömda bristvaran tid som gör det knivigt mellan varven.

 

 1. Ellen skriver:

  Lycka till båda! (Mest Sofia!) Måste också få veta var du köpt din tröja, Tessan? Tack för världens bästa blogg!

 2. Elin skriver:

  Lycka till <3. O tack för den bästa bloggen. Ni får mig att känna mig mindre ensam i denna förvirrande och känslofyllda barnvardag.

 3. Ve skriver:

  Så spännande grejer på gång! Och vilket material ni kommer att samla på er till nya, härliga blogginlägg 🙂 Stort lycka till och stora kramar – vi finns kvar här och ser fram emot nyheter när tiden tillåter.

 4. Helena skriver:

  Stort lycka till och massa pepp inför era marsäventyr! Tänk inte på bloggarbete – vi trogna läsare hakar på igen när ni känner för att börja igen! Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..