8 år och 5 månader är också värt att fira

För en månad sen satt vi i soffan, Johan och jag. Dagen till ära hade vi köpt en flarra skumpa och gjort en middag som inte var tinat halvfabrikat. Vi skålade och pratade om vår första resa ihop som par, till Budapest. ”Tänk att det var 8 år sen, på daaagen, som vi var där alldeles störtförälskade och pimplade lite för sött Tokajvin”.

Vi firade nämligen vår 6-månadersdag i just Budapest, den 23 februari 2007. Och för en månad sen firade vi således att vi hade varit ihop i 8,5 år.

Vi vältrar oss i minnen i iallafall någon timme innan min skarpa superkalkylator till hjärna inser att det är den 23 januari. Vilket är en månad fel om man är ute efter att fira en 8,5-årsdag som inträffar i februari. Ett litet antiklimax, kan man tycka om man är datumfascist.

Nåväl. Det är inte första gången det är förvirrat hos Familjen Annorlunda. Idag det iallafall den 23 FEBRUARI på riktigt och jubileum fo’ real! Skål och grattis till oss!

  1. Emma skriver:

    Hahaha! Imponerande att ni kom ihåg att fira alla! Vi brukar komma på det för sent.. Men så är vi uppe i 11,5 år också. Tror jag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..