Egentligen är jag bara avis på VM-guldet

Varje gång jag är gravid (okej, det där lät lite missvisande, som om jag vore Trettonbarns-Mirka eller nån) är det samma sak. Jag längtar efter att åka längdskidor.

Just det, längdskidor. Wtf. Jag antar att det beror på att jag längtar efter att kunna använda kroppen till nåt annat än att prutta med. Men liksom, längdskidor? Typ världens jobbigaste sport.

Med Malte hade jag vintervita drömmar om att jag så fort vi kom hem från BB skulle swischa fram som dagens VM-medaljör, fast med Malte i en pulka bakom. Det var bara det att: 1. Malte är född i juli och 2. senast jag åkte längd såg bindningarna ut så här.

Jag vet inte var detta kommer ifrån. Övrig, icke-gravidtid tänker jag cirka tre sekunder om året på längdskidåkning. Och då är det nog mest tanken på varm choklad efteråt som lockar, om jag ska vara helt ärlig.

 1. Erica skriver:

  Det drömmer jag också om när jag är gravid! Nu har jag tävlat förut i längdskidor men jag åker verkligen ALDRIG längre om vintrarna.. kanske sker en gång/år när jag inte är gravid men när jag är det (4 gånger) så drömmer jag om att åka längdskidor i vårsolen och oj så mysigt! 😉

 2. Sofia skriver:

  Jag fantiserade om parcour en vecka innan jag födde tvillingar, när jag fick så svullna händer av att bara hasa runt kvarteret att det inte gick att ta av jackan. Har inte hoppat på en enda parkbänk sedan dess dock…

 3. Maria skriver:

  Sen kan man ju tänka på att dagens fyra är tvåbarnsmamma så får man ännu mer prestationsångest …

 4. malin skriver:

  Hahaha vad underbart! Jag har denna vintertid varit så vansinnigt sugen på att åka skidor! Åka till fjällen och ha super roligt, härliga backar, mysiga kvällar osv. MEN! Jag avskyr ju att åka skidor, pjäxorna klämmer, backarna är isiga, snön blåser så man inte ser ett skit och fryser tårna av sig. Får man väl varmchoklad så självklart skållar man tungan av sig! Hahaha vad har denna graviditet gjort med mig?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..