Jag lär mig knyta en bärsjal

Åh. Ni läsare alltså, ni är fantastiska. Tack för alla kris- och koliktips!

Nu ska här testas bärsjal! Jag fick överta en sjal av en supersnäll bloggläsare och Magnus och jag håller nu som bäst på att spana in instruktionsvideos på hur man knyter såna här härligheter. Kommentarar som ”Hmm…. Cirkus Cirkör” och ”Måste va ett NASA-test, det här” mumlar vi under tiden.

Harpan sover (!!!) för tillfället och eftersom MAN INTE VÄCKER ETT BARN SOM SOVER provbär jag min nya outfit med ett par stand-ins:

Barsjal Tricot Slen

Barsjal Tricot Slen

Inga konstigheter.

Gårdagens akupunktur då? Jag lämnar er med en cliffhanger: barnet har idag sovit större delen av dagen… Fortsättning följer!

 1. Frida skriver:

  Den där boxen är inte dum du 😀

 2. maja skriver:

  Kram, ni är fantastiska!!

 3. Jenny skriver:

  HATADE att knyta sjalen men hade min vagn- och sängvägrande dotter i sjal typ dygnet runt i sex månaders så det blev ett antal knyt. Det blir lättare men inte roligare:)

 4. Älskar sjal! Det är lite det jag ser fram emot med nästa barn (jag har gått över med 5 dar och hatar livet lite just nu) – att få bära igen! 2-åringen vill liksom helst gå själv hon…

 5. Erika skriver:

  Sjal är bäst! Knyt dock inte på ryggen förrän han är stadig i nacken och då inte med en trikåsjal utan en vävd. Men det är ett senare problem. Min dotter somnade alltid i trikåsjalen, värsta dunderkuren! Kolla wrap you in love (YouTube eller Facebook) för bra video! Fwcc heter knytet för trikå, eller omslutet kryss på svenska. Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..