BACK FROM THE DEAD!

Måhända lite väl dramatisk rubrik, men ungefär så känns det efter veckor av dubbelarbete med jobb och den nätta lilla insamlingen vi kickade igång för lite drygt en månad sen. MEN NU ÄR JAG TILLBAKA PÅ BLOGGEN IGEN! Tack för ert tålamod.

Enligt småbarnslivets alla regler är det ju sällan saker flyter 100% friktionsfritt. Så, för att toppa denna lätt hektiska period har Morris tand……..system tryckt ut cirkus 6 tänder på samma gång. Den lilla smilfinkens tandrader är snart kompletta. De där små debutantgaddarna har finhackat nätterna och orsakat en allmän nervklenhet hos de nattarbetande föräldrarna.

Mira har bidragit från sitt håll också (konstigt vore väl annat) med en angenäm brutalhosta som har väckt henne själv, inklusive hennes päron. Möjligen även närliggande grannar. Vissa nätter har det varit full aktivitet i lägenheten med sängrotation, vällingpreppande, vätskeutdelning och allmänt tröstande.

 

 
Men, HALLELUJA nu ser vi en ljusning. Tänderna har trängt fram och hostan har gett med sig. Prio nu: ett ligg.

Vad har ni haft för er på sistone?

  1. Emme skriver:

    Borde också ligga men pallar fan inte..

  2. Sofia skriver:

    Härligt inlägg, inkl. rubriken 😉

    Var med om samma vad gäller tänderna, 7st på 6v fast min tjej var bara 9 månader då… Otroligt jobbigt för henne men som tur var inte så jobbigt för oss. Hon sov hos oss någon natt men var förvånansvärt orörd!

    Skönt när man kan se ljuset på horisonten! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..