Hur man slutar nattmata

Knep för att slippa gå upp och servera nattvickning, del 2538: man vet att man är trött när man överväger att montera en sån här på spjälisen.

Kaninflaska

Bild från Leksakslandet.se

 1. A skriver:

  En thermos med lagom varmt vatten och så många flaskor som behövs i det natten färdigdoserade med välling gör allt så mkt lättare
  Jag har aldrig klivit upp ur sängen, gått från amning till flaska för att minska ned antalen mål per natt……

 2. Maja skriver:

  Nattautomaten, utöver brösten då, är faktiskt redan uppfunnen och verkar vara något som är rätt vanlig att använda av kinesiska familjer: en napp med lite extra utrymme för välling. Bebisen snuttar på nappen och får då lite välling. Hittar ingen bra bild på en sådan, det närmsta (för att ändå beskriva principen) är denna: http://m.aliexpress.com/item/32229263305.html?tracelog=storedetail2mobilesitedetail

 3. Elin skriver:

  Vi kör operation sluta-nattamma vår 10-månaders nu, jag sover på soffan och pappa sover med barnet. Vi är inne på 5 natten och det går bättre och bättre, ungen sover längre och längre pass. Vågar inte hoppas och tro ngt än, hon är fortfarande sjukt tuttig på dagen. Men förhoppningsvis börjar hon sova hela nätterna nu.

 4. Emelie skriver:

  En kan säga att mina tuttar är som en sådan. Samover med min 10 månaders och sover utan tröja så mjölkbaren är up for grabs hela natten. När hen är sugen kryper hen till rätta och snuttar. Smidigt och asjobbigt på samma gång.

 5. Men ååååh! Jag trodde VERKLIGEN att nu skulle ge mig nyckeln till hur man slutar nattmata. Vad fn, ge mig svaret NU! Behöver det så mycket…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..