Trevlig helg och Fredagsfavoriter

Fredagsfavoriter

Jag har nu suttit i vår bakteriellt infesterade soffa i flera dagar, the VAB is on. Känner mig därför som en sprittande kalv inför tanken på att klä ut mig till nåt festligt och gå på svärmors årliga Halloweenpartaj.

Bredvid mig sitter Harry i bar underkropp och mumsar på en kasserad handväska. Malte har bäddat ner sig och kommer förmodligen vända på dygnet. Detta efter en redan kaotisk vecka med klockomställning och fullmåneinsomnia och exakt noll glamour.

Men jaja, det är ju fredag! Här har ni lite kul grejer att kika på:

Det här måste vi prova på nästa jobblunch.

Intressant poddavsnitt av Kropp & Själ i P1 om tålamod. Till en början handlar inte exemplen i programmet om just barn men rätt snart glider samtalet över på just hur man hanterar prövande situationer med sina ungar. Undrar varför… Hmm.

Och det finns ingen, ingen, som kan såga den där artikeln om mammor och mobiltelefonanvändadet så briljant som vår favoritillustratör Hej hej vardag:

Hej hej vardag

Till henne och alla er andra som är peppande mot andra föräldrar önskar vi en supertrevlig helg! Alla andra önskar vi bara nekrotiserande gonorré och trasigt wi-fi.

 

  1. Emma skriver:

    TACK för dagens skratt!! Den där jobblunchen alltså 🙂 Med massa massa vab i bagaget så behövde jag det!
    Ps. Hej hej vardag-bilden är sjukt, sjukt bra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..