Husfridsknull, bitterfittor och barnångran

Det är inte vilka ämnen som helst som vi har avhandlat i våra tre första podcastavsnitt!

FÖR NI HAR VÄL FÖR GUDARNAS OCH ALLA ENHÖRNINGARS SKULL INTE MISSAT ATT VI GÖR EN PODD TILLSAMMANS MED CISSI WALLIN???

Podden heter passande nog ”Cissi och Hormonerna” och responsen hittills har varit overkligt fin!

Ambitionen är att publicera ett nytt, smarrigt avsnitt varje tisdag. Ni får hemskt gärna recensera och betygsätta via plattformen ni lyssnar på, eller komma med ris eller ros i kommentarsfältet här på the good ol’ blogg.

Lyssna och njut, hehe! 

 1. Mia skriver:

  Lyssnade på avsnittet ”Mästrande mammors goda råd”. Jag håller inte alls med er om att det skulle vara mest äldre kvinnor som håller på så. Nej jag tycker det är värre med de yngre prettomammorna som pekar finger åt höger och vänster. De finns i stort flertal har jag märkt på nätet. Ofta dömer de hela föräldraskapet på vad de ser på en bild och skriver gärna långa radanger i kommentarsfälten om deras inre åsikt. DET tycker jag är mycket värre än de äldre kvinnornas goda råd. Även om de är nog så irriterande de också…..

  1. Intressant! Ja, det är ju skillnad på digitalt och IRL, så att säga, hehe. Helt enig med att mästrande mammor på nätet tillhör en yngre målgrupp, just för att de i högre utsträckning konsumerar digitala/sociala medier. Kul att du har lyssnat och tycker till!

   1. Mia skriver:

    Ja,det har du ju rätt i såklart…..att det är de yngre som konsumerar nätet. Det tänker jag inte på faktiskt. Men då blir det ju ännu mera sorgligt och frustrerande….för det betyder ju då att vi har mammor med långa pekfingrar BÅDE på nätet och IRL – bara olika åldersgrupper. Suck…..Vad hände med kvinnorna? Varför har de/vi sådant behov att ”Lära” andra våra egna sanningar…..Det känns lite som en farlig/irriterande bacill som drabbat hela den kvinnliga delen av befolkningen. Kan vi hitta vaccin? ……..suck…….. =)

 2. Marie skriver:

  Hej! Saknar er!
  Kan ni inte uppdatera bloggen lite oftare? Behöver inte vara nåt genomarbetat, snyggt presenterat ämne! Bara en liten notis eller bild från vardagen. Det är såååå härligt varje gång ni publicerar nåt, typ en bild på kvällens brända falukorv 🙂 stor kram!

 3. Mina damer, först och främst: Tack för fantastisk blogg och nu även en fantastiskt podd!! MEN det senaste avsnittet gjorde mig lite ledsen.
  Förvirrad. Hur många gånger kan man säga ”bitterfitta” på 42 minuter ish..? Jag räknade inte men jag vet att jag hajade till varje gång det kom upp. Ni var ju tillomed inne på jämnställdhet, ”kan inte snubbar vara likadan” och varför just bitterfitta. Ni, fantastiskt duktiga superkvinnor som hinner med såå mycket, både bloggar, barn, proddar, familj och Gud vet allt ni gör, varför sätta denna benämning på en känsla ni får. Jag tycker inte att bitter och fitta ska gå ihop. Förstår ni vad jag menar? Varför göra vårt kön än mer ”påhoppat”, nervärderat och tråkigare/fulare än vad det är? VÅRA FITTOR ÄR FANTASISKA! Vi trycker för sjutton ut barn genom dom. Alltså jag vet att det här blir lite fånigt och kan bli som
  en liten parodi på sig självt men bara för att jag är lite less på hur livet kam va ibland så vill jag inte att nån ska kunna referera till mig som en bitterfitta. Bitter räcker väl. Lämna mitt fina, fiskluktande och mirakulösa underliv utanför. Slut på novellslång kommentar. Tack!

  1. Karin skriver:

   Hej,
   Jag håller verkligen med. En i övrigt rolig och intressant pod blir svår att lyssna på med för många kränkande benämningar. Tycker att det känns väldigt onödigt att förstöra en bra diskussion.

  1. TACK för novellång kommentar. Och verkligen intressant feedback. Har verkligen inte tänkt på det, men när du skriver det låter det ju klart störande och lite onödigt. Det var ju faktiskt bara titeln på podden och boken som heter det och det behöver vi ju inte säga 17000 ggr bara för det. Det tar vi med oss framåt! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..