Vi testar tandkräm

I samarbete med Zendium

image

Vi har blivit ombedda att testa en tandkräm från Zendium, så det ska vi göra nu under ett par veckor.

Tandborstning är ju så sjukt ohett, nåt man bara gör liksom. Och eftersom det här med till exempel tandtrådande är lite, ehm eftersatt under småbarnkaosåren, så är vi ju tacksamma för alla produkter som förenklar munhygienen. Även om en tandkräm inte kan ersätta good old tråd. Men ja, ja. Här är en beskrivning av denna dundertandkräm:

Kort om Zendium

Zendium är fullproppad med enzymer och proteiner som stärker munnens eget försvar. Det är alltså lite som att ha en trupp med stärkande och peppande tandväktare i munnen som utövar Krav Maga mot kariesattackerarna. 

Tandkrämen är mildare vilket påverkar smaken och gör att den skummar mindre. Om du lider av afte, alltså helvetesblåsor i munnen (som Tessan gör) är Zendium klockren, just för att den är mild och lämpad för känsliga munnar. 

Zendium finns i en uppsjö av olika varianter, för både vuxna och barn. Tumme upp för att flera av dem är Svanenmärkta!

Rapport kommer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..