Varning för Kerstin

image

Det här är Kerstin, en… sladdrig och numera punkterad sjögurka (?) i gummi. Kerstin hette från början Bambi, men fick ett nytt fight name när jag påpekade att just Bambi inte är så respektingivande om man har en tuff uppgift.

Bambi-Kerstin är nämligen Maltes dörrvakt. Harpan är livrädd för henne (misstänker att storebror är skyldig till det) så för att hålla honom borta från Maltes enskilda egendom (smålego, stenkulor, ipaden och typ allt som är kul) placerar han ut Bambi-Kerstin när det är röd flagg för Harpan.

Och det fungerar. Harry hasar iväg nån annanstans och jag får frid i sinnet en liten, liten stund.

/Sofia

 1. Maja skriver:

  Jag dör av skratt!! Vi har en identisk Kerstin men i rosa utförande i vårt hem känd som bläk-bläken. Även bår lillebror är skeptisk mot dess utförande och storebror är då fullkomligt nöjd med att få ha den ifred.

 2. Maria skriver:

  Hehe, vi hade en liten tiger som lät och vibrerade som storasyster var livrädd för och som vaktade skorna i hallen som annars spred över hela lägenheten tillsammans med grus och annat skit som satt fast under. Lillasyster är tyvärr(!) hela jäkla orädd och dundrar på som en ångvält oavsett vad som står ivägen. Har dock ej testa en Kerstin så det får blir nästa experiment, helt klart.

 3. Anna skriver:

  Här är lillasyster oerhört rädd för ”Siri” på ipaden ( jag gillar inte heller virtuella intelligenser, she’s scary). Så när storasyster vill vara ifred vet hon vem hon ska använda ”vad vill du ha hjälp med?”

 4. Malin skriver:

  Hahaha vilket lifehack. Har två Kerstin här hemma och en nyfödd bebis samt två galningar på 2 och 3 år. Det kan nog behövs lite dörrvakt framöver… ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..