Kvinnan med hjärnmasken

Man har bokat den första resan med brudgänget på åratal. Man har längtat. Man har inte hunnit tänka så mycket. Man ska åka imorgon. Man upptäcker detta:

image

Man är inte förvånad.

/sofia

 1. Anneli skriver:

  Hehe. Vi gjorde samma upptäckt i går kväll. Sonens pass hade passerat bäst-före-datum och vin åker i morgon bitti. Men det löste sig efter lite adrenalinpåslag 🙂

 2. Ida skriver:

  Inom Schengen behövs inget pass. Det räcker med giltig ID-handling men ta med det utgångna passet också (om du reser inom Schengen alltså).
  Lycka till!

 3. Calle skriver:

  Det var bättre förr, när passen var giltiga i 10 år.

 4. Men… Stavby? Lilla Stavby utanför Uppsala? Stavby som har typ 200 invånare? Stavby där jag växte upp på 80-talet? I så fall – känner vi varandra från barndomen? 😀

  1. JA! Typ grannby med Knutby, brukar jag säga när jag vill få folk att lyssna. Hehe. Men vi flyttade in till Uppsala -81 men du borde ju ha gått högstadiet osv i stan sen?

   1. Haha, så ska jag också beskriva det! 😀 Vi flyttade dit -84, från världsmetropolen Rasbokil…

    1. Ser ju nu i ditt pass (fokuserade uppenbarligen bara på födelseorten först) att det skiljer fyra år mellan oss. Alltså mer än ett skolstadie. Alltså två år ifrån koll-på-alla-i-alla-skolor.

 5. Sara skriver:

  Men behöver man ens pass inom Europa längre? Jag flög till Tyskland förra veckan och det var ju ingen som kollade det någonstans. Har ju hört så mycket om extra kontroller nu men det enda folk kollar är om man har ett boardingpass. Utom den tyska läkaren då iof. Det är också jättebra att ha med sig sitt europeiska sjukförsäkringskort kan jag berätta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..