Semesterdag 3 & 4

Ösregn. Tre vuxna, två barn och en blöt hund på 50 kvadrat. Mygg ute. Flugor inne. Sol och drinkar på Facebook. Äventyr på Insta. Osunt avis.

Annars allt bra.

Malte ville bygga ett slott. Jag mindes min barndoms kartongbyggen och funderade lite över hur vi skulle hitta lämpligt byggmaterial. Men det var inga problem, hehe:

Boxvin ftw

Jag återupplivade dessa byggklossar av varierande bouqué och kvalité och klädde dem i ritpapper. Som vi skulle rita lite på sen. Ingen ville rita.

För övrigt har Harpan förkylningsastma igen men tack vare era fina tips så går det ändå riktigt bra! Och han vägrar numera tratten, han inhalerar direkt på munstycket, som den värsta sängrökaren.

Och nu ber vi tillsammans för att resten av den svenska sommaren blir solig. Please.

 1. Mimmi skriver:

  A for effort när det kom till byggmaterialet! Att efterfrågan sjönk snabbare än ”sommartemperaturen” är ju inte ditt fel ☀️ Hoppas solen lyser på er snart!

  1. Tack! Solen sken igen o Harry satte sig på kartongerna så de blev platta och lättförvarade igen. ?

 2. S skriver:

  Har en dotter med förkylningsastma. Hon började också inhalera direkt på ”munstycket” på själva inhalatorn (vet inte om du menar samma sak eller om du menar munstycket på ”tuben”.), men enligt vår läkare så är det inte tänkt att man ska göra det, utan vi har istället fått en annan variant nu.

  Hoppas ni får bättre väder!

  1. Aha, intressant! Ja precis, det var på själva inhalatorn jag menade. Ska kolla upp detta, tack! Och nu har vi faktiskt sol!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..