GODMORGON SOLDATER!

Klockan är 05

Nån gång i Harpans späda barndom skrev jag att han gärna drog sig om morgnarna. 

Well. Sen dess har det inte hänt igen. 

 1. Mia skriver:

  Hej! Kan ni inte skriva något om hur man vänjer en bebis ( har en 9 månaders son) att somna i sin säng? Vi måste stå och vagga vår som sedan vaknar när vi lägger ner, börjar bli tröttsamt!

  1. Sofia skriver:

   Eftersom text är lätt att missuppfatta och drt inte går att höra tonfallet säger jag direkt: detta är endast av nyfikenhet och välvilja (?):

   Varför låter ni inte bebisen samsova med er? En sovorm kan användas ifall man är orolig att rulla på bebisen. Finns också nåt som heter sängjätte tror jag, ett litet skydd man kan sätta på sängen ifall man har en rull-bebis 🙂 tror bebisen kommer sova själv han är mogen!

   1. Maria skriver:

    Han sover redan i vår säng typ halva natten, men han rör sig så enormt mycket nu så ingen sover bra där heller…
    Har inget emot att ha honom i sängen men vill helt enkelt att han en del av natten ska sova i sin egen säng. Och då ville jag ha tips om hur man kan vänja dem vid att somna i sängen.

 2. Elin skriver:

  I morse sov ungarna till kl 8 (!), annars är det strax efter 5 som gäller för lillasyster på 8 månader. Vägrar dock gå upp före kl 6 så vi ligger nästan alltid kvar och ”myser” (aka blir dragen i näsa, öron, klättrad på osv).

  Ot men ack så viktig fråga; var är klockan ifrån??

 3. Louise skriver:

  Min dotter på två år vaknar vid åtta på helgerna. Hon är sur som en gris när vi väcker henne vid halv sju på dagismorgnarna. I vintras var det så illa att vi köpte en Philips wake up-light till henne, hon vaknar inte tidigare för det men är åtminstone inte lika grinig 🙂

 4. Karin skriver:

  Alltså. Lyckan i att veta att fler är uppe den tiden. Made my day!
  För övrigt också rätt trött på välvilliga (?) råd om att ”det är väl bara att lägga henne lite senare så sover hon längre”. Eh nä. Hon blir bara gristrött och arg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..