Bad movies about moms

bad-moms-movie

Dubbelsuck alltså.


Av kritiken om den här rullen att döma så skulle det behövas en bra, rolig och  VETTIG film om mammor/föräldrar.

Skriven av några som fattar. 

Hmm… 

  1. Men Gud jag såg den i fredags och jag garvade så jag höll på att kissa ner mig!! Vill se igen! Men sen är Baksmällan min favvo-film med och det är samma gäng som gjort Bad Moms så det kan ju kaaaanske bero på det? Sjukt rolig iaf! 😀

  2. Ja! Jag skulle utan att tveka slänga in avkommorna på första bästa barnpassning (typ minismåland på Ikea) för att gå på bio och se er film!

  3. Jamenvisst, en film av er hade varit underbart! Kan ni inte utveckla er kommentar kring filmen? Jag är lite nyfiken bara. Eller är det mest hela grejen med den överdrivna amerikanska versionen som aldrig går på djupet? Tack för en bra blogg

    1. Jag (Sofia) har inte sett filmen men av kritiken har jag förstått att den bara är löjlig. Därför vore det kul med en bra film på temat, tänkte jag. I all hast bara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..