It’s mah birthday

Mitt upp i allt annat med jobb, boklansering, bröllopsfixande, inskolning, poddande och bloggande har jag den dåliga smaken att fylla år också.

Årets bemärkelsedag, nummer 39 i ordningen, passerade förbi i flimret av att göra-listor och logistikhantering. Och fiskpinnar, syskonslagsmål och soffmys. 

Men så här såg det ut när jag blev väckt imorse av två små ballongdansande karlar som är skrivna på min adress: 


Åh. 

  1. Ylva skriver:

    Grattis i efterskott, ett fenomenalt bra val av födelsedag måste jag säga även om jag själv testat den sju gånger färre än du 😉

    Och stort lycka till med bröllopsförberedelserna!

  2. Jag räknar mig själv mycket äldre än vad ni är då jag automatiskt ( har ingen aning om varför ) räknar min och andras ålder i barnens åldrar. Min äldsta är 16 och den ”lilla” blir 12 i ocktober. Men jag blev 39 den 4/9. En dag äldre bara. Va konstigt det blev nu. Med tio år äldre barn så blir jag i mitt huvud automatiskt tio år äldre än er. Mysko 🙂 Ör det bara jag som är lite konstig eller är vi fler som har en skev verklighets uppfattning ? ? Grattis förresten .

  3. Grattis i efterskott!! Inget säger väl födelsedag så mycket som ballonger ????!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..