Dagens bärs till Tessan!

Dagens bärs
…för att hon, bara för nån timme sen, KLARADE UPPKÖRNINGEN!

Jag känner mig adrenalinstinn som en krigsreporter under ett bombanfall när jag rapporterar detta. Jag minns ju själv hur jevvla underbart det var när man till sist hade parkerat vid Vägverket (som det hette då) och kontrollgubben log och sa grattis. 

Men det bästa var nog att själva utbildningen var över, för inte var det kul inte.

Så gratulera Tessan nu till denna bragd-i-klass-med-barnafödande! Det är hon värd. 

Själv ska jag öppna en av bröllopsbubblena till hennes ära. Hehe.

 1. Fanny S skriver:

  SUPERSTORT GRATTIS!!! Tog också körkort med två småttingar hemma…så jag vet vilken bedrift det är och hur SJUKT STOLT man är när man äntligen har sitt körkort! Tog mitt körkort i slutet av förra året och den hösten var ganska bedrövligt stressig och hemsk för min del. BRA JOBBAT!!!!!!!!!!!!

 2. Reb skriver:

  Snyggt jobbat, verkligen!! Grattis! Jag firar snart två år med körkort som jag tog under föräldraledigheten med barn nr två, bästa jag gjort (förutom barnen kanske då)! Hon är f ö nu väldigt fäst vid sin farmor som hon spenderade minst två timmar i veckan med under sitt andra halvår, extra bonus!

 3. Emma skriver:

  Fantastiskt bra jobbat!! Förstår inte hur du fixat det under en småbarnstid. Förstår.det.bara.inte. Att kunna prestera en arbetsdag är bara det ett herrans hjältedåd! Stort grattis:D

 4. Erica skriver:

  Grymt!! Stort grattis!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..