Köp en t-shirt eller affisch och gör skillnad <3

För drygt ett år sen var vi ett gäng på 15 kvinnor som drog igång Vi Gör Vad Vi Kan. För att fira vårt 1-årsjubileum har vi tagit fram en minikollektion tillsammans med One We Like.

Förra hösten var jag med och drog igång Vi Gör Vad Vi Kan. På 9 dagar samlade vi in 9 miljoner kronor och klädinsamlingarna under hösten fyllde hela Annexet och senare dussintalet lastbilar som kunde rulla genom Europa, ner till Lesbos, fullproppade med kläder, skor, hygienartiklar, tält, sovsäckar och gosedjur.

Jag (Tessan) har aldrig varit med om något så intensivt, fantastiskt, hysteriskt, makalöst – ja, alldeles, alldeles underbart. Som vi slet – som alla slet och kämpade för att göra skillnad.

I våras hörde Vicky Springfeldt av sig, som jag tidigare känner genom att hon står bakom klädmärket One We Like. Såhär säger hon om samarbetet:

–När jag kom i kontakt med Vi Gör Vad Vi Kan under hösten 2015 blev jag väldigt imponerad av deras arbete och enorma engagemang – och att vanliga människor verkligen kan göra skillnad! Så det var naturligt för mig att fråga om de skulle vilja samarbeta på något sätt, säger Vicky Springfeldt grundare av One We Like. Resultatet blev en unik produkt där alla pengar går till att hjälpa människor på flykt. Jag är verkligen jätteglad och stolt över vårt samarbete.

_mgl5064

Illustratör Erica Jacobson och Vicky Springfeldt, One We Like. Foto: Vincent Sjögren 

OCH NU ÄR ALLTSÅ T-SHIRTS OCH AFFISCHER KLARA, REDO ATT PRYDA ERA MAGAR OCH VÄGGAR! HURRA!

T-shirten finns i två färger (vit och blå) och finns i både barn- och vuxenstorlekar. Affischen är 50×70 centimeter och signerad i en upplaga om 300 exemplar. Erica Jacobson har även formgivit Vi Gör Vad Vi Kans logotyp.

Produkterna finns att köpa på Onewelike.com med start IDAG. Allt överskott går oavkortat till människor på flykt.

EN MILJARD TACK TILL:

Vicky på One We Like

Erica Jacobson, illustratör

Vincent Sjögren, fotograf

Ni är och har varit såna klippor i detta. Så drivande, idérika och entusiastiska! Det är så otroligt kul att äntligen se resultatet av detta. Nu vill vi se dessa äpplen överallt! #vigorvadvikan

_mgl5104_a

_mgl4632_a
_mgl4951
_mgl4994_2
_mgl5089

 1. Hanna skriver:

  Hej!
  Hur är tröjorna i storlek? Vad har du för size och den vuxna tatuerade killen? Tack!

  1. Jag har small i min och tatuerade killen har XL (är jag nästan säker på iallafall…) jättemjuk och skön bomull!

   1. Hanna skriver:

    Tack! Ska genast handla 🙂

 2. Malin skriver:

  Jättefina! Ska köpa en till min son nästa gång jag är i Sverige!

  1. Det tycker jag att du ska göra! 🙂 jag vet dock att de har sålts väldigt många redan nu så hoppas att det finns kvar några!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..